- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Piškoty tradiční | 250 |
Jablka | 2000 |
Med | 50 |
Puding bez vaření Créme Olé (hotový pokrm) | 50 |
Citronová šťáva | 100 |
Dochucovadla:
hřebíček, skořice
Energetická hodnota celkem: 9935 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 524,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 324,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 994 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 52.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 32.4, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
1 balení piškotů 250 g, 2000 g jablek, 50 g medu - podle sladkosti jablek, 1 vanilkový puding, 250 ml vody, 15 ml citronové nebo pomerančové š´távy. Jablka oloupeme a vykrájíme jadřince, přidáme med, skořici a hřebíček a podlijeme 4 lžícemi vody, dáme do mikrovlnky na 15 min uvařit. Mezi tím si svaříme puding s vodou a po uvaření jablek smícháme dohromady. Skládáme piškoty s jablečnou hmotou do mísy a necháme vychladit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.